plakater

Om plakatisk.

Da jeg i 2016 blev uddannet pædagog, købte jeg et spejlreflekskamera for min allerførste løn. Siden da, har jeg dygtiggjort og udviklet mig indenfor fotografering og billederedigering. 

Dette blev til en årelang passion for fotografering og jagten på de fængende motiver og har ført til, at jeg startede plakatisk.

En lille biks, som gør det muligt at få unikke motiver hjem på dine egne vægge. Plakater som drager øjet med deres motiver og farver, plakater som er printet på specielt lækkert papir og hvor der er taget højde for, at de skal hænge i en ramme. Du kan mixe og matche udvalget af plakater som du ønsker, da ikke to hjem er ens.

Hos plakatisk. Får du unikke plakater, til unikke hjem.

- Cecilie Duus

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan pakker jeg min plakat ud?

For at beskytte din plakat bedst muligt, anbefaler vi at du nænsomt sætter plakaten i ramme, uden at røre for meget ved motivet. Det gør at der ikke bliver sat aftryk på plakaten. Det same gælder hvis plakaten skal skifte ramme eller pakkes væk.

Hvorfor er plakaten printet i mat papir?

Når en plakat bliver sat i en ramme med glas, vil en plakat med glans reflektere lyset og der opstår en form for dobbelt-reflektion. Derfor er plakatisk. plakater printet i mat papir.

Kan jeg købe plakater i mål, som ikke findes under produktet?

Ja. Skriv til os og vi skal se om der er mulighed for andre mål.