Papir & kvalitet

Hahnemühle er nogle af verdens førende producenter af papir til foto - og reproduktion af kunst. Deres papir er en udsøgt kvalitet og her kommer fotografier virkelig til sin ret.

Læs mere om Hahnemühle her.


Hos plakatisk. Printer vi plakater i Studio Enhanced – 210 g. papir, da vi her får den bedste løsning, hvor pris og kvalitet går hånd i hånd. Dette papir har en glat overflade og lidt struktur, som får fotografiet til at træde frem i dets farver, samt en skarp opløsning.


Ikke nok med det, så forhandles Hahnemühle Studio Enhanced udelukkende gennem autoriseret Hahnemühle forhandlere. Horizon Lab er en af de certificerede og printer plakaterne fra Plakatisk. Plakaterne bliver printet og sendt ved bestilling, derved sikrer vi, at der kun bliver produceret det antal plakater, som skal bruges og på den måde, mindsker vi et overforbrug.

Se plakater

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan pakker jeg min plakat ud?

Når du modtager din plakat, anbefaler vi dig til at folde plakaten ud, uden at røre motivet. Dette er for at undgå for mange fedtfingre og at du skader motivet.

- Det samme gælder, hvis plakaten skal foldes sammen eller flyttes uden ramme.

Hvorfor er plakaten printet i mat papir?

Når en plakat bliver sat i en ramme med glas, vil en plakat med glans reflektere lyset og der opstår en form for dobbelt-reflektion. Derfor er plakatisk. plakater printet i mat papir.

Kan jeg købe plakater i mål, som ikke findes under produktet? 

Ja. Skriv til os og vi skal se om der er mulighed for andre mål.